نسخه‌ی مرورگر شما با این سایت سازگاری کامل ندارد. لطفا برای استفاده از تمامی امکانات سایت از مرورگرهای به‌روز مانند گوگل کروم، فایرفاکس، یا اینترنت اکسپلورر نسخه 9 به بعد استفاده نمایید

فصلنامه الکترونیکی کمک رسان ایران - سال اول - شماره یکم

تعدادی از کارکنان دفتر مرکزی کمک رسان ایران - نوروز 97

ویژه‌نامه کرمانشاه

در نخستین شماره این فصلنامه به واسطه کمک‌رسانی شعبه کرمانشاه به هموطنان آسیب دیده‌ی زلزله مهیب ازگله به معرفی این شعبه، گزارشی از امدادرسانی همکاران‌مان به این منطقه و دیگر خبر مرتبط با این مرکز می‌پردازیم.

دیار پهلوانان

کرمانشاه نهمین شهر پرجمعیت ایران با جمعیتی حدود یک میلیون نفر مرکز استان کرمانشاه است.این شهر بزرگترین شهر کردنشین و مهمترین شهر در منطقه مرکزی غرب ایران محسوب می‌شود. کرمانشاه که پیدایش آن به سده چهارم میلادی بازمی‌گردد به جهت این که از موقعیت جغرافیایی ویژه‌ای برخوردار است از آن زمان تا حمله اعراب به عنوان دومین شهر پایتخت ساسانیان مورد توجه دولت-های وقت بود.در حال حاضر کرمانشاه یکی از شاهراه‌های ارتباطی شرق و غرب و قدیمی‌ترین راه عبور زائران عتبات عالیات به شمار می‌آید. شهرکرمانشاه که در دروازه رشته کوه زاگرس قرار دارد فلات ایران را از سرزمین‌های همسایه جدا کرده‌ است. فاصله زمینی این شهر تا بغداد ۳۹۰ کیلومتر، تا تهران ۵۹۰ کیلومتر، تا مرز خسروی (مرز ایران و عراق) در حدود ۲۰۰ کیلومتر و فاصله هوایی آن تا تهران ۴۱۳ کیلومتر است.

شرکت کمک رسان ایران بنا بر موقعیت خاص این شهر و با توجه به پاسخگویی به نیاز شهروندان بر آن شد که در مهر ماه سال 1388 با تأسیس دفتر و انتخاب مدیر عملیاتی برای جمع‌آوری اسناد و ارسال پرونده‌ها به شعبه همدان به شکل غیر رسمی فعالیت خود را آغاز نماید که در آن زمان سرکار خانم مرضیه فتحی مسئولیت این کار را بر عهده داشت.

شعبه کرمانشاه به عنوان بیستمین شعبه از شعب سی و پنجگانه شرکت کمک رسان ایران در روز 13 آذر ماه 1389 مصادف با روز بیمه به شکل رسمی افتتاح و به عنوان زیرمجموعه منطقه غرب تحت نظارت و سرپرستی استان همدان کار خود را آغاز نمود. این شعبه که مدیریت آن از بدو تأسیس بر عهده جناب آقای حسن میرزایی آورزمان است هم اکنون به همراه چهار نفر کارمند تمام وقت در حال انجام وظیفه و ارائه خدمت به مراجعه‌کنندگان است.

این شعبه نیز همانند دیگر شعبات شرکت در جهت یاری رسانی به هموطنان عزیزمان در غالب پوشش درمان برای اعضاء خود، افتخار ارائه خدمت به برخی از شرکت‌های بیمه‌ نظیر: آسماری، دی، سامان، حافظ، سرمد، ملت، تعاون، پاسارگاد، تجارت نو و ... را با جلب حداکثری رضایت مشتریان در کارنامه دارد و با مدد از کارشناسان کارآزموده ماهیانه بیش از 6000 پرونده را مورد بررسی قرار می‌دهد و خسارات اعلامی را به بیمه شدگان پرداخت می-نماید.

ضمناً این مرکز توانسته با اکثر بیمارستان‌های خصوصی و دولتی استان قراردادهای منصفانه‌ای در جهت احقاق حقوق بیماران محترم منعقد نماید.

اسامی همکاران شعبه کرمانشاه از راست به چپ:

  • بهاره حاضری؛ کارشناس اسناد پزشکی، لیسانس مامایی، متولد 1365، متأهل. تاریخ همکاری از سال 1395.
  • ندا بنی اردلان؛ معاون شعبه، سرکارشناس اسناد پزشکی، لیسانس مامایی متولد 1362، متأهل، دارای دو فرزند. تاریخ همکاری از سال 1389 .
  • حسن میرزایی آورزمان؛ مدیر شعبه، فوق لیسانس مدیریت مالی، متولد ملایر، سال1360 تاریخ همکاری از سال 1389.
  • مهتاب روتابی؛ کارشناس مالی و حسابدار ، لیسانس شیمی، متولد 1365، متأهل، دارای یک فرزند، تاریخ همکاری از سال 1389.
  • زینب باقری؛ کارشناس اسناد پزشکی، لیسانس مامایی، متولد 1362، تاریخ همکاری از سال 1390.

با آرزوی توفیق          
حسن میرزایی آورزمان          

آه از این باد بلاخیز که زد در چمنم

شامگاه یکشنبه 21 آبان‌ماه 96 زمین لرزه‌ای به بزرگی 3/7 ریشتر ازگله از توابع استان کرمانشاه را لرزاند. بنا به روایت رسمی 574 نفر جان خود را از دست دادند، بیش از 10000 نفر مجروح و حدود 70000 نفر آواره و بی‌خانمان شدند. این زلزله خسارتی بالغ بر 641 میلیون دلار بر جای نهاد. بیشترین آمار تلفات، مربوط به شهرستان‌های قصر شیرین، سر پل ذهاب و ثلاث باباجانی بود.

از همان ابتدای حادثه شرکت کمک رسان ایران بنا به انجام وظیفه اخلاقی و حرفه‌ای خود برای امداد رسانی به این محل همت گمارد و از محل جمع آوری کمک‌های نقدیی که توسط مدیران و کارکنان شرکت کمک رسان، مدیریت محترم بیمه آسماری و بستگان و آشنایانی که در داخل و خارج از کشور به نحوی با شرکت کمک رسان در ارتباط بودند مبادرت به تهیه کالا و مایحتاج ضروری زلزله‌زدگان نمود و در این راه با تلاش بی‌وقفه‌ای که آقایان حسن میرزایی مدیر شعبه کرمانشاه و محسن میرزایی مدیر منطقه غرب کشور (همدان) نمودند این کالاها در همان روزهای اولیه به دست آسیب‌دیدگان رسید.

لازم به ذکر است که شرکت کمک رسان ایران در صدد است در آینده نسبت به احداث یک باب مدرسه یا درمانگاه در منطقه زلزله زده اقدام نماید.

آنچه می‌خوانید گزارش آقای حسن میرزایی است که خود شخصاً حاضر و ناظر ماجرا بوده و در این امداد رسانی مستقیماً مشارکت نموده است. با سپاس فراوان از زحمات ایشان و دست مریزاد به تمام کارکنان شعب کرمانشاه و همدان.

" در روز 22 آبان ماه مدیرعامل محترم شرکت طی پیامی به این شعبه اعلام نمودند که آن بخشی از نیازهای زلزله زدگان که توسط شرکت کمک رسان قابل تأمین است را اعلام تا در اسرع وقت نسبت به تهیه و ارسال آنها اقدام شود. از همین رو بنا بر اساس اعلام سازمان مدیریت بحران کشور و نظر کارشناسان شرکت کمک رسان، بیشترین درخواست-های زلزله زدگان که شامل: دارو، چادر، پتو، آب آشامیدنی، غذا و وسایل گرمایشی بود به شرکت اطلاع داده شد و شرکت هم با تعیین بودجه‌ی مشخصی برای خرید لوازم ضروری و دارو موافقت نمود.همچنین مقرر شد هماهنگی-های لازم برای کمک رسانی مستقیم به مناطق زلزله زده با همکاری شعبه همدان انجام پذیرد .جناب آقای میرزایی هم به صورت ضرب الاجل و بدون فوت وقت اقدام به خرید کالاهای مورد نظر نمودند و آنها را به شعبه کرمانشاه ارسال کردند.این اقلام عبارت بودند از:

  • ده هزار بطری آب معدنی.
  • ده هزار عدد کنسرو ماهی.
  • یک تن خرما.
  • دوازده هزار بسته نان.
  • دویست و پنجاه تخته پتو.

در روز 24 آبان ماه اولین محموله شرکت طی چهار دستگاه وسیله نقلیه باری به منطقه زلزله زده سر پل ذهاب ارسال شد که طی هماهنگی به عمل آمده با نیروی انتظامی امنیت مسیر در طول راه تأمین و با کمک یک نهاد مردمی خودجوش که در این منطقه مستقر بود، همه وسایل به این مرکز تحویل داده شد.

در تاریخ 25 آبان ماه با تلاش و پیگیری همکاران دفتر مرکزی و آقای محسن میرزایی تعداد:

  • سیصد عدد کاپشن کودک زیر ده سال.
  • دویست تخته پتو.
  • یکصد عدد چادر.

به این شعبه ارسال و همزمان یک تیم عملیاتی از واحد آمبولانس شرکت کمک رسان (آقایان کریمخانی و رمضانی) با تجهیزات کامل به منطقه زلزله دیده اعزام شدند.

در روز 26 آبان ماه نیز همراه با آمبولانس، محموله دارویی و پزشکی به شهرستان سر پل ذهاب، دشت ذهاب و روستاهای زلزله زده کوئیک(شامل چهار روستا) روانه شد.اینجانب همراه با همکاران واحد آمبولانس روستا به روستا حرکت کرده و به افراد نیازمندی که محتاج داروهای ضروری و کمک‌های اولیه بودند به آسیب دیدگان کمک کردیم، که در همین جا باید از زحمات صمیمانه همکاران عزیز بخش آمبولانس شرکت کمک رسان تشکر و قدردانی نمایم.

همچنین در مورخ 27 آبان ماه اقلام زیر توسط شرکت تهیه و به همراه کمک‌هایی که توسط بیمه آسماری فراهم شده بود به کرمانشاه ارسال شد:

  • یک تن برنج.
  • یکصد عدد چادر.
  • دویست تخته پتو.
  • دو توپ پلاستیک جهت جلوگیری از نفوذ باران.
  • لوازم بهداشتی.

از همین رو مجدداً برای سومین بار به مناطق زلزله زده اعزام شدیم و این کالاها نیز همچون دفعات پیشین بوسیله همان نهاد مردمی بین نیازمندان واقعی تقسیم شد.

در اینجا وظیفه خود می‌دانم که از همه همکاران که با این اقدام انسانی شرایطی را مهیا نمود که باری از دوش غم-دیدگان زلزله‌زده برداشته شود قدردانی و از خداوند منان آرزوی بهروزی و سلامتی ایشان را خواستارم.

صعود به کلیمانجارو و برافراشته شدن نشان شرکت کمک رسان ایران بر فراز این قله

در تاریخ دهم بهمن ماه هزار و سیصد و نود و شش سرکار خانم مرضیه فتحی همکار پیشین و دلسوز شرکت کمک رسان ایران موفق شدند که به همراه یک تیم چهار نفره از کشورمان به قله 5896 متری کلیمانجارو صعود کنند، برای ایشان آرزوی توفیق و سلامت داریم.

گروه جهانی کمک رسانی

" گروه جهانی کمک رسانی" متشکل از 130 شرکت کمک رسان، مراکز خدمات درمانی و نمایندگان مستقل

"گروه جهانی کمک رسانی "در ابتدا توسط 5 شرکت اروپایی به منظور همکاری برای خدمات رسانی با کیفیت بالا در سال 1992 تأسیس شد. رشد قابل توجه این سازمان در 25 سال گذشته هم اکنون IAG را به بزرگترین گروه از شرکت های کمک رسانی مستقل و " تأمین کنندگان مورد تأیید" مبدل کرده است.

70 شرکت همکار و " تأمین کنندگان مورد تأیید" در حال حاضر 154 میلیون مشتری را در سراسر جهان پوشش می‌دهند.

از عملیات امداد کوهستان در نپال تا امداد اتومبیل در نروژ

شبکه IAG از شرکت‌هایی با دانش محلی و ارتباط بین‌المللی تشکل یافته است که هر یک در رشته خود قابلیت پاسخگویی به هرگونه نیاز مشتریان را دارا هستند.

شرکت " گروه جهانی کمک رسانی" با مشارکت حدود 70 شرکت مستقل کمک رسانی با امکان سرویس دهی در بیش از 130 کشور دنیا در سال 1992 تشکیل شده است و سال 2018 بیست و ششمین سالگرد تأسیس خود را برگزار می‌نماید.

شعار اصلی این گروه "شراکت محلی، راه حل جهانی" به خوبی گویای ماهیت و عملکرد آن است. هر یک از 70 شرکت مستقل عضو و یا همکار این گروه سرآمد شرکت‌های کمک رسانی کشور یا منطقه خود هستند و با اشراف کامل به شرایط کشورشان و در اختیار داشتن ترکیبی از شبکه خدماتی و شرکت‌های طرف قرارداد محلی، در استانداردهای یکسان بین المللی خدمات خود را در بهترین سطوح عرضه می‌نمایند.

شرکت کمک رسان ایران بدنبال گسترش تحریم‌ها و خروج "آکسا" از بازار بیمه‌های مسافرتی ایران مصمم شد با پیروی از اصول " اتکاء به خود" و " قطع وابستگی به شرکتهای خارجی" در اندازه هایی که شایسته‌ی صنعت بیمه کشور است به صورت مستقیم به این عرصه پا گذارد.

انتخاب " گروه جهانی کمک رسانی" علاوه بر وجود امکانات بسیار گسترده خدماتی در سراسر جهان، ناشی از استقلال این مجموعه از نوسانات و مناقشات سیاسی بین‌المللی است. پس از حدود دو سال مذاکره و بازدید کارشناسان ارشد این گروه از شرکت کمک رسان ایران و تأیید استانداردهای لازم، شرکت کمک رسان ایران از سال 2015 بعنوان "عضو مرکزی" این گروه پذیرفته شد. این جایگاه امکان دسترسی بیمه شدگان ایرانی به دومین شبکه خدمات بیمه های مسافرتی جهان را فراهم آورده و اطمینان لازم را به بیمه‌گران ایرانی عرضه می‌‌دارد.

المپیک زمستانی 2018 PyeongChang

با فرارسیدن زمان برگزاری المپیک زمستانی پیونگ چانگ در کره جنوبی شرکت Global Assistance Partners از اعضاء " اتحادیه جهانی کمک رسانی" ، چالش‌هایی که ممکن است هنگام دریافت خدمات پزشکی با آن روبرو شد را برشمرده و همچنین تدابیر لازم برای مواجهه با آن ها را توضیح داده است.

به گفته آقای Gna Chung مدیر اجرایی GAP " در المپیک زمستانی با دوچالش عمده رو به رو خواهیم بود، نخست مانع ارتباطی زبانی کارکنان پزشکی محلی ، به دلیل اینکه این افراد کره ای هستند و دوم چالش سطح خدمات پرستاری به خاطر کمبود نیروی انسانی متخصص."

او اضافه می کند " ما دفاتر موقتی GAP در دو بیمارستان تخصصی اصلی GangNeung Asan وWonju Severance مستقرکرده‌ایم که بیماران می‌توانند از طریق آنها در زمینه خدمات مترجمی و همچنین برآورد و تأمین خدمات پرستاریی نیازهای خود را برآورده سازند، ضمناً این خدمات توسط تیم پزشکی GAP ارائه خواهد شد.

با وجود اینکه مراکز خدمات پزشکی در کره جنوبی عموماً در حد استانداردهای غربی هستند، افزایش تعداد بازدیدکنندگان ممکن است زیرساخت‌های پزشکی را با افزایش تقاضا مواجه کند، بخصوص اگر بازدیدکنندگان مراجعه به مراکز پزشکی بزرگ را ترجیح دهند. علاوه بر آن دورافتاده بودن برخی از نواحی مسابقات ممکن است چالش‌هایی در زمینه حمل و نقل برای آنها ایجاد نماید.

برای مواجهه با این مشکلات GAP از مراکز درمانی مناطق در تمام سطوح بازدید کرده است و گزارشی در این زمینه برای استفاده دیگر اعضای IAG تهیه نموده تا امکان تقسیم مناسب حجم کار بر حسب نیاز، میان مراکز مختلف وجود داشته باشد و اعضاء بتوانند از مراکز و حمل و نقل مناسب برای ارائه خدمات و برنامه ریزی بهره‌مند شوند.

Cecile Hermetz مدیر عامل IAG اعلام کرد: " شرکت GAP از نظر کیفیت ارائه خدمات نزد " اتحادیه جهانی کمک رسانی" اعتبار مناسبی برای خود کسب کرده است و با توجه به گستردگی اعضای IAG در سطح جهان، مسافران و خدمات گیرندگانی که این شرکت ها در این بازه زمانی در کره جنوبی خواهند داشت اقدامات و برنامه‌های GAP برای تضمین حفظ کیفیت سطح خدمات در زمان برگزاری چنین رویداد مهمی بسیار حائز اهمیت است."

تاکنون گزارش‌های متفاوتی از میزان تعداد بازدیدکنندگان المپیک زمستانی پیونگ چانگ 2018 دریافت شده است. آژانس خبری یوپنهاپ برای این مسابقات 83000 نفر توریست علاوه بر 2900 ورزشکار را بر اساس آمار کمیته بین المللی المپیک پیش بینی کرده است.

https://www.international-assistance-group.com/events-news/news-videos/1683-Winter-Olympics-IAG-Accredited-Provider-position-gold-medal-service

بیست و پنجمین سالگرد IAG

در سال گذشته‌ی میلادی "گروه جهانی کمک رسانی" IAG برنامه‌ی راهبردی سه ساله نوینی در جهت بازسازی نحوه عملکرد و سیاست های این گروه تهیه نمود؛ این برنامه در راستای بهبود مستمر شبکه، اعمال رویکردی نوآورانه و بهینه کردن هزینه‌ها و تمرکز بر کیفیت در تمام فعالیت‌ها تهیه شد.

در گردهمایی سالانه بارسلون، IAG موفق به ارائه گزارش و به روز رسانی اعضاء در زمینه‌ی مباحث چهارگانه یاد شده بود که موجبات رضایت اعضاء در رابطه با موقعیت کنونی این گروه و چشم انداز پیش رو را فراهم آورد.

پنج سال پس از برگزاری بیستمین سالگرد IAG ، بار دیگر فرصتی مهیا شد تا در یک مناسبت مهم دیگر(بیست و پنجمین سالگرد IAG) در این شهر پر شور، از عملکرد این گروه تجلیل به عمل آید.

گردهمایی پاییزه " گروه جهانی کمک رسانی" در هتل Pullman Barcelona Skipper در تاریخ 3-1 نوامبر 2017 برگزار شد.در این رویداد 100 شرکت کننده از 37 کشور جهان گرد هم آمدند که شامل اعضاء و تأمین کنندگان جدید و قدیمی و همچنین سخنرانانی خارج از IAG می‌شدند.

این کنفرانس سه روزه بر بحث درباره چالش‌ها و فرصت‌های اساسی کمک رسانی متمرکز بود و به طور خاص فرصتی فراهم ساخت که شرکت کنندگان به تبادل تخصص و تجربه در زمینه‌ی فن‌آوری‌های نوآورانه‌ای که در حال شکل دادن به آینده‌ی این صنعت است بپردازند.

در نخستین روز سمینار کمیته پزشکی IAG به تکمیل پروژه "دستورالعمل شرایط مناسب بیمار برای پرواز" پرداخت و نقشه راهی برای سال 2018 در این زمینه تدوین نمود.

در روز دوم اعضای هیئت امداد کنار جاده‌ای خودرو، فعالانه راه‌های تقویت موقعیت IAG در بازار امداد خودروی کنار جاده‌ای را به بحث گذاشتند و نیز چگونگی بهبود همکاری میان اعضاء با تمرکز بر نوآوری مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه‌ی کنفرانس، مباحث روشنگر سودمندی برای حاضرین در جلسه ارائه شد که می‌توان به: "همکاری در دنیای دیجیتال"، "تبدیل مشکلات به فرصت‌ها"، " مدیریتِ اعتبارِ هویتِ شرکت‌ها در عصرِ دیجیتال" و همچنین میزگردی با شرکت "مدیران خدمات خاکسپاری" اشاره نمود.

مراسم اهدای جوایز و سالگرد 25 سالگی "گروه جهانی کمک رسانی"در ساختمان منحصر به‌ فرد Recinte Modernista de Sant Pau، که نمونه ای از معماری فاخر در میان ساختمان‌های بی نظیر این شهر است برگزار شد. رییس کنونی مجمع عمومی IAG آقای Michael Marquardt با سخنرانی الهام بخش خود ضمن برجسته ساختن پوشش جهانی IAG مراسم را رسماً آغاز نمود. در ادامه آقای Jean-Marie Gobbi مؤسس IAG از نحوه رشد و توسعه این گروه از زمان تأسیس در سال 1992 ابراز خرسندی کرد و آقای دکتر Imhoff, former ریس پیشین مجمع عمومی با مرور لحظات برجسته این گروه از سابقه پر افتخار IAG جمع بندی خود را ارائه نمود.

در این جلسه مراسم جوایز سالانه IAG به شرح زیر به برندگان اهدا شد:

جایزه کیفیت: Egypt Assistance

جایزه مسئولیت اجتماعی: Bupa Global Assistance - Bupa Global Children Foundation Copenhagen

جایزه بازاریابی ابتکاری: RACC - New Assistance Products

جایزه نوآوری: SOS International - SOS MediTolk App

در آخرین روز گردهمایی بازدیدی از محوطه و دفتر مرکزی RACC عضو اصلی IAG در اسپانیا صورت گرفت و بازدید کنندگان با حضور در مرکز عملیات این شرکت از نزدیک شاهد نحوه به‌کارگیری کارشناسان از فن‌آوری‌های روز و پیشرفته در مدیریت درخواست-های متعدد و متنوع خدمات گیرندگان این شرکت بودند.

در پایان بازدید ضمن تشکر از برگزارکنندگان و شرکت میزبان، ختم کنفرانس اعلام شد و اعضای گروه تا گردهمایی بعدی در هنگ کنگ با یکدیگر خداحافظی کردند.

رشد گردشگری در کشور سری‌لانکا

بر اساس اطلاعات به دست آمده از مقامات رسمی توسعه توریسم سری‌لانکا (SLTDA)، این کشور در سال 2017 پذیرای تعداد قابل توجهی جهانگرد بوده است.بیشتر از 2.11 میلیون نفر از این کشور بازدید نموده‌اند، رقمی که نسبت به سال قبل 3.2 درصد رشد داشته است. مقامات رسمی میگویند این رشد درحالی به دست آمد که موانع جدی بر سر راه آن قرار داشت. از ژانویه تا آوریل 2017 فرودگاه اصلی سری‌لانکا (فرودگاه بین المللی Bandaranaike) تا حدودی به اجبار غیر فعال شد به این معنی که بسیاری از خطوط هوایی تعداد پروازهای خود را به این کشور کاهش داده و یا به کلی لغو کردند. تنها چند هفته بعد از افتتاح مجدد فرودگاه، نیمه جنوبی سری‌لانکا دچار سیل زدگی شد که بسیاری از اقامتگاه‌ها را ویران کرد و توجه مطبوعات بین المللی را به خود جلب نمود به صورتی که طبق اظهارات SLTDA این اتفاق تأثیر قابل توجهی بر تقاضای سفر مراجعه کنندگان به این کشور را داشت. بعد از این واقعه، بیماری ویروسی بی‌سابقه‌ای که مرکز انتشار آن در پایتخت کشور (شهر Colombo) بود شیوع پیدا کرد، گسترش این بیماری ماه‌ها به طول انجامید و این اتفاق نیز مورد توجه رسانه‌های برون‌مرزی قرار گرفت. سیل بعدی و خشکسالی جدی در ادامه سال قسمت‌های متفاوتی از سری-لانکا را تحت تأثیر خود قرار داد که این عوامل توریست پذیری این کشور را با مخاطره جدی مواجه نمود. SLTDAاظهار داشت تعداد سفرها به سری‌لانکا درماه دسامبر از 224.791 نفر در سال 2016 به 244.536 نفر در سال 2017 رسیده است که همین نشان دهنده چشم انداز مثبتی برای زمستان پیش رو است .هندی‌ها با تعداد 384.628 نفر همچنان صاحب بالاترین رتبه‌ی بازدیدکننده از سری-لانکا در سال 2017 هستند و در ادامه گردشگران چینی و انگلیسی در جایگاه‌های دوم و سوم قرار دارند.

پیش‌بینی افزایش بیشتر میزان مسافرتها توسط سازمان ملل متحد

سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد (UNWTO) آخرین برآوردهای شاخص‌های این صنعت را اعلام کرده است که نشان دهنده افزایش 7 درصدی میزان توریست در سطح بین المللی در سال 2017 در مقایسه با سال قبل می‌باشد. این در حالی است که رقم مزبور بالاترین میزان رشد در طی هفت سال گذشته را در بر می‌گیرد. طبق اظهارات UNWTO این رشد 7 درصدی به مراتب رقمی بالاتر از رشد 4 درصدی پایدار و پیوسته سالانه را شامل می-شود.

در این گزارش اروپا صاحب رشد قابل توجهی بالغ بر 8 درصد بود. رقمی که به گفته سازمان جهانی گردشگری برای منطقه‌ای با چنان وسعت و قدمت غافلگیرکننده به حساب می‌آید. آمار مربوط به آفریقا افزایش 8 درصدی را نشان می‌دهد در حالیکه آسیا و اقیانوسیه در این زمینه شاهد رشد 6 درصدی بودند.همچنین خاورمیانه با 5 و آمریکا با 3 درصد افزایش جهانگرد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. سازمان جهانی توریسم سازمان ملل متحد اظهار داشت: "شکل گیری این آمار و ارقام در نتیجه بالارفتن سطح اقتصادی جهانی و افزایش میزان تقاضا در بازارهای پر رونقی مانند روسیه و برزیل بوده است.". دبیرکل سازمان جهانی توریسم سازمان ملل متحد - Zurab Pololikashvili همچنین اظهار داشت: "همانطور که ما ( به عنوان بخش توریسم) درحال رشد هستیم باید به گونه‌ای با یکدیگر همکاری کنیم تا این رشد به نفع هر کدام از اعضای کشورهای میزبان و هم ردیف با اهداف توسعه پایدار باشد."

گزارش جدید همچنین نشان میدهد که رشد سفرهای بین المللی در سال 2018 با سرعتی پایدارتر ادامه خواهد داشت. هیئت کارشناسان سازمان جهانی توریسم سازمان ملل متحد انتظار دارد رشد تعداد گردشگران در سطح بین الملل به 4 تا 5 درصد تقلیل پیدا کند که این میزان هنوز بالاتر از رشد 3.8 درصدی متوسط سالانه‌ای است که برای 2010 تا 2020 پیش‌بینی شده است.

عکس از: http://www.travelchacha.com/maps/images/worldmap_big.jpg

سلامت روان در محیط کار و رضایت مشتری

هر عضو از بدن انسان مانند قلب، ریه و ... ممکن است دچار اختلال شود که معمولاً با مراجعه‌ی سریع به پزشک و مراکز درمانی، مداوا می‌شود اما متأسفانه بر اساس باور اشتباه حاکم بر جامعه مراجعه به مراکز روان درمانی در زمان آسیب روانی و روحی امری نامتعارف تلقی می‌شود.

به گفتة دکتر علیرضا رئیسی، معاونت وزارت بهداشت در ایران، بیش از 50 میلیون نفر در سن بالای 15 سال و سنین کار قرار دارند که 38 درصد از این افراد شاغل هستند و به عبارت بهتر، بیش از 20 میلیون نفر از مردم ایران، در محیط کاری به فعالیت اشتغال دارند و این گروه، در جامعه مولد و موتور محرکه‌ی کشور برای توسعه و بهترین سرمایه‌ هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند. بر اساس بررسی هایی که در جهان انجام شده است، حدود 10 درصد از افراد شاغل در محیط کار، به دلیل افسردگی به مرخصی استعلاجی می‌روند که این آمار بسیار قابل توجه است و می تواند برای هر کشوری آسیب های اقتصادی و اجتماعی به همراه داشته باشد و از سوی دیگر، بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که دچار اختلالات روانی هستند به دلیل افسردگی، در طول یک سال 36 روز مرخصی می‌گیرند. افردی که در محیط با نشاط و سرزنده فعالیت می کنند، دارای بهره وری بالاتری هستند و کیفیت خروجی سازمان یا نهاد که خدمات یا کالا است، بهبود پیدا می کند؛ در مقابل اگر در محیط کار، افسردگی وجود داشته باشد یا وضعیت محیط کار از نظر فضای فیزیکی و سلامتی محیط و حتی رنگ‌های استفاده شده در فضا نامناسب باشد، کارمندان دچار مشکلات و اختلالات روانپزشکی می شوند. بخش عظیمی از نیروی كار جامعه، در بخش خدمات مشغول به كار هستند و به طور مستقیم با ارباب رجوع ارتباط دارند. شرکت کمک رسان ایران نیز از جمله مراكزی است كه عهده‌دار مسئولیت خدمات رسانی به هم‌وطنان است و كیفیت خدمات آن در جذب اعضاء نقش مهمی دارد.

شركت ها و مؤسساتی كه خدمات مطلوب به مشتریان ارائه میدهند، ویژگی‌های مهم و مشتركی دارند. این مؤسسات به خواسته ها، نیازها و انتظارهای مشتریان توجه جدی دارند؛ راهبرد خدماتی مورد استفاده‌ی آنها به طور واضح تعریف و تشریح شده است؛ و سیستمی را طراحی كرده‌اند كه در آن با مشتریان به خوبی رفتار میشود.

نتایج تحقیق انجام شده برای شناسایی نیازها و عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان ،نشان میدهد كه رضایت مشتریان از طریق مؤلفه‌هایی نظیر طرز رفتار و نحوة برخورد كاركنان با مشتریان، جوابگویی، تسهیلات، سرعت در كار، كیفیت ارائه‌ی خدمات، و موقعیت مكانی قابل تبیین است. در ضمن، در بین این مؤلفه ها نحوه و طرز برخورد كاركنان با مشتریان، اهمیت به سزایی دارد، ازاین رو میتوان دریافت كاركنانی كه با مشتری تماس دارند، باید ویژگی‌های رفتاری خاصی مانند در دسترس بودن، حل مسایل مشتری، توانایی غلبه بر احساسات نامطلوب خود و برخورد صمیمانة خوب داشته باشند.

كاركنان، باید از سوی مدیران به عنوان مشتریان داخلی در نظر گرفته شوند. رسیدن به سطح مطلوب رضایت مشتری، بدون توجه و رسیدن به سطح بالایی از رضایت شغلی كاركنان امكان پذیر نیست. اگر كاركنان از حمایت مدیران برای فراهم آوردن خدمات مشتری برخوردار باشند، تنیدگی كمتر و رضایت شغلی بیشتری را تجربه خواهند كرد.

مهیا ساختن موجبات رضایت شغلی كاركنان، بیشتر با جنبه‌های درونی و كیفی شغل مانند هماهنگی با استعدادها، چالش برانگیز بودن، نوع همكاری‌ها و رابطه با دیگران، سیستم پاداشی بر اساس عدالت و مساوات، میزان پیشرفت و موفقیت و شرایط محیط كار مرتبط است. رضایت شغلی، علاقه و وفاداری به سازمان و بالندگی كاركنان، منوط به ایجاد محیطی است كه مدیران، مسئول و متولی آنند. اغلب مدیران در سازمان‌های ایرانی با مسائل زیر روبرو هستند:

  • كاركنان، منفعل، بدون تحرك و خلاقیت هستند؛
  • دچار رخوت ذهنی وفاقد انگیزه و چشم اندازی برای ارتقای شغلی و شخصی اند؛
  • دچار عادت به عملكرد فرمایشی بوده و حتی به محدوده‌ی نفوذ و عملكرد خود نیز مسلط نیستند؛
  • به علت جدا دانستن خود و منافع خود از سازمان، از امكانات سوء استفاده میكنند؛

رضایت شغلی از عوامل مهم افزایش بهره‌وری، دلسوزی كاركنان نسبت به سازمان، تعلق و دلبستگی آنان به محیط كار، برقراری روابط خوب و انسانی در محل كار، ایجاد ارتباطات صحیح، بهبود روحیه و علاقه‌ی كاری است.

رضایت شغلی كه نوعی احساس مثبت به شغل است، زاییده‌ی عواملی مانند شرایط محیط كار، نظام سازمانی شغل، روابط حاكم بر محیط كار و تأثیر عوامل فرهنگی است. ازاین رو می‌توان گفت رضایت شغلی احساسی روانی است كه از عوامل اجتماعی تأثیر می‌پذیرد.

رضایت شغلی در برگیرنده‌ی چهار عامل است:

  • پاداش به معنی حقوق و شرایط ارتقاء؛
  • زمینه‌ی شغلی به معنی شرایط و مزایای شغلی؛
  • عوامل و روابط انسانی با همكاری و سرپرستان؛
  • ویژگی‌های شغل مربوطه؛

نیروی انسانی و اهمیت آن در سازمان، واقعیتی است كه امروزه از نظر هیچكس پوشیده نیست. به راستی پیشرفت و استمرار حیات سازمان‌ها در گرو توجه همه جانبه‌ی مدیران به نقش و جایگاه سرمایه‌ی انسانی است. شكوفا شدن نیروی انسانی در سازمان‌ها اقدام‌های گوناگونی را می‌طلبد. یكی از این اقدام‌ها، تأمین رضایت شغلی كاركنان است. رضایت شغلی در بسیاری از عوامل بهره‌وری سازمانی نقش تعیین كننده دارد. بهبود عملكرد در رفتار مدنی سازمانی، تعهد سازمانی، دلبستگی شغلی و سلامت روانی كاركنان و كاهش رفتارهایی همچون غیبت از شغل، ترك خدمت و بسیاری از رفتارهای دیگر، از جمله پیامدهای ایجاد رضایت شغلی در كاركنان سازمان‌ها است. این پیامدهای ارزشمند باید انگیزه‌ای قوی برای توجه جدی مدیران سازمان‌ها به موضوع رضایت شغلی كاركنان و انجام اقداماتی در راستای ایجاد آن باشد.

تبریک نوروز 97

فرا رسیدن سال نو و بهار پر طراوت را به تمامی اعضاء شادباش می‌گویم.در اینجا فرصت را غنیمت شمرده و از همراهی بیست و پنج ساله‌ی خانواده بزرگ شرکت کمک رسان ایران صمیمانه تشکر می‌نمایم.

این همدلی و هم‌گامی، شرکت کمک رسان را بر آن داشته تا قدم‌هایی در راستای نیازهای اعضاء بردارد که نتیجه آن رشد 15 درصدی فروش طرح درمان انفرادی بوده است.

همچنین در اینجا جا دارد از برخی ادارات و مؤسسات نظیر:
سفارت سوئد، سفارت آلمان، هایپر مارکت، نفت پاسارگاد، ستاد مبارزه با مواد مخدر، خدمات انفورماتیک، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری اردبیل، تأسیسات راه‌آهن، بانک خاورمیانه، خدمات اکتشافی کشور، انجمن کشتیرانی، بنیاد سینمایی فارابی، داهه، تتراپک، هواپیمایی امارات، توتال، گراندفوس، جامعه مهندسین مشاور، ایتوچو، بولر، و...
که در این سال‌ها همراه ما بوده‌اند سپاسگزاری نمایم. با آرزوی شادی برای تمامی ایرانیان، علی الخصوص اعضاء گرامی و وفادار شرکت کمک رسان ایران.

دانستنیهای پزشکی: هواپیما

استفاده از هواپیما در زندگی امروزی اجتناب ناپذیر است و پرواز می تواند خسته کننده باشد. چنانچه به بیرون از کشور پرواز کرده باشید به احتمال زیاد از سختی‌های یک پرواز طولانی آگاه هستید. با وجود اشتیاق فراوان برای سیاحت دنیا، دل درد، سینوس‌های دردناک و شرایط خشک آّب و هوایی سرسخترین مسافران هم از پا در می‌آورد.

هنگام پرواز و بعد از آن بدن شما در چه شرایطی قرار می‌گیرد؟

عدم توانایی در شنیدن و چشیدن

هنگام پرواز در ارتفاعات بالا یک سوم گیرنده های چشایی شما بی حس می‌شوند. خشکی و تغییرات فشار هوا بر سینوس، شنوایی و چشایی شما اثر می گذارد.

کمبود اکسیژن

فشار هوای کابین 75% مقدار فشار عادی آتمسفر است( برابر با فشار هوای مکزیکو سیتی). کمبود اکسیژن در خون سبب هیپوکسیا خواهد شد، حالتی که سبب گیجی خستگی و سردرد می‌شود.

در محاصره میکروب ها قرار گرفتن

احتمال سرما خوردگی هنگام پرواز 100 برابر افزایش می یابد. نیمی از جریان هوای کابین بازیافتی است که موجب انتشار میکروب‌ها و ویروس‌ها می‌شود.

در معرض تشعشعات کیهانی قرار گرفتن

مقدار تشعشعاتی که در یک پرواز 7 ساعته در معرض آن قرار میگیرید برابر با انجام یک X-Ray است.

خشکی و کم آب شدن

بدن شما در طول یک پرواز 3 ساعته یک ونیم لیتر آب از دست می‌دهد. رطوبت 4 درصدی هواپیما موجب خشکی غشای مخاطی دهان، گلو و بینی می‌شود.

مسمویت

شاید کمی غلو باشد گرچه در گذشته وجود ای.کُلی و دیگر باکتری های مضر در آب ذخیره هواپیما سابقه داشته است.

باد کردن به مانند توپ پلاستیکی

درست مانند یک بسته آجیل در اواسط پرواز، تغییرات فشار هوا موجب متورم شدن شما خواهد شد. تجمیع گاز می‌تواند منجر به نفخ، یبوست و دل‌درد شود.

جمع شدن خون در پاها

کم تحرکی منجر به جمع شدن مایع در اطراف بدن شده و خطر ابتلا به DVT (ترومبوز سیاهرگی عمقی)را افزایش می‌دهد.

ازنوشیدن الکل بپرهیزید

مشروبات الکلی متابولیسم بدن را کند می‌کنند و حتی باعث کمتر جذب شدن اکسیژن در بدن خواهند شد.

آب بنوشید

مقدار زیادی آب بنوشید و از نوشیدن کافیین پرهیز کنید؛ از قطره مرطوب کننده چشم استفاده کنید و دستهای‌تان را مرطوب نگه دارید.

در کابین هواپیما قدم بزنید

در کابین راه بروید و در حالی که نشسته‌اید نرمش کنید تا از تجمع خون در قسمت‌های تحتانی بدن جلوگیری شود.

از بطری های در بسته و تازه آب بنوشید

از نوشیدن آب ذخیره و مانده پرهیز کنید و ازآبمیوه‌ها و نوشیدنی‌های بسته‌بندی شده بنوشید.

خود را پاکیزه نکه دارید

دست‌های خود را بشویید و از مایع ضدعفونی کننده استفاده کنید. از ماسک روی صورت برای مقابله با انتشار میکروب‌ها بهره بگیرید.

فشار سینوسی را کاهش دهید

کامل ببلعید، آدامس بجویید و با تحرک فک از دردهای سینوسی بکاهید. خارج کردن خلط و تخلیه بینی نیز میتواند شما را کمک کند.

SOURCE: Virgin Atlantic Cabin Crew Member /Flight Center.com.au
Travel Gp/Who.int/NPR.org
The National Institude for Occupational Safety and Health

دستانی که کمک می‌کنند...

دکتر غزاله ابراهیمی مدیر بخش آمبولانس شرکت کمک رسان، با خوشرویی و متانت در یک روز نادر برفی در دفتر خود پذیرای من شد.او متولد سال 1358 است و دانش آموخته رشته پزشکی.خودش می‌گوید: "علاقه‌ به امداد و یاری‌بخشی باعث شد که سر از این شرکت درآورم."

او از کاری که انجام می‌دهد راضی و خشنود است." از زمانی که به این شرکت آمدم توقع درآمد فوق‌العاده نداشتم چون که اگر می‌خواستم که به سمت سوداگری پزشکی بروم راه‌های هموار دیگری هم بود اما من ترجیح دادم که اینجا باشم، شاید راهی ناهموار و پرسنگلاخ ..." دغدغه‌اش اضافه کردن آمبولانس‌های بیشتر به ناوگان امداد شرکت است. می‌پرسم:" چند مرکز آمبولانس خصوصی در تهران دایر است؟" پاسخ می‌دهد:"بیش از بیست مرکز." می‌گویم:" شرکت ما چه فرقی با بقیه این مراکز دارد؟" می‌گوید:" هدف شرکت از تشکیل این واحد کسب درآمد نبوده و نیست، هدف ما کمک رسانی بوده و نه صرفاً انتقال بیمار، نگاه شرکت تأمین کمی و کیفی خودروهای متناسب با نیاز و انتقال بیماران با استانداردی فراتر از آنچه در ساختارهای مشابه رعایت می‌شود است، چیزی نزدیک به استانداردهای بین‌المللی و همین ما را از سایر مؤسسات مشابه مجزا می-کند.ضمناً با اعتبار داخلی و خارجی شرکت کمک رسان ایران و انتظاری که از این مجموعه می‌رود، تدوین و رعایت استانداردهای بین‌المللی از رئوس وظایف ما خواهد بود و مهمتر از همه چیز فراهم کردن رضایت مشتریان اصلی‌ترین هدف ماست."

واحد آمبولانس از سال 1389 کار خود را شروع کرد هر چند که مراحل اولیه و کارمندیابی از یکسال قبل آغاز شده بود.دکتر ابراهیمی ادامه می‌دهد:" ما کارمان را در ابتدا با دو آمبولانس شروع کردیم و اکنون پنج آمبولانس در اختیار داریم." می‌پرسم:" آیا آمبولانس‌های شرکت تنها مختص اعضاء کمک رسان است؟" می‌گوید:" خیر جالب اینجاست که در بدو امر و آغاز فعالیت این واحد، میزان مراجعه کنندگان متفرقه بیش از اعضاء کمک رسان بود ولی اکنون ما به هر دو گروه سرویس می‌دهیم، هر چند عمده کار ما ارائه خدمت به خانواده بزرگ اعضاء کمک رسان است."

هم اینک 5 راننده و 7 تکنسین و 1 نفر هماهنگ کننده در این واحد مشغول به کار هستند که به طور متوسط، روزانه 4 الی 6 نوبت به بیماران ارائه خدمت می‌کنند.می‌پرسم:" اگر ممکن است به جز خدمات روزانه‌ای که به اعضاء و بیماران ارائه می‌دهید نمونه‌هایی از فعالیت بخش آمبولانس در سراسر کشور را فهرست‌وار ذکر کنید"

خانم دکتر ابراهیمی صورت تقریباً مفصلی را در اختیار من قرار می‌دهد:

  1. تأمین آمبولانس و کارکنان مجرب شامل تکنسین، راننده و تجهیزات پزشکی مورد نیاز جهت شرکت ساختمان و نصب صنایع پتروشیمی بندرعباس در سال 1391 به مدت یکسال.
  2. برپایی بیمارستان صحرایی برای نیروگاه برق رودشور شرکت زیمنس واقع در اتوبان ساوه که سال 1392 آغاز شده و همچنان این قرارداد به صورت مداوم تاکنون ادامه داردکه شامل موارد ذیل می‌شود:
    • پزشک، پرستار، تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی مورد نیاز شامل دارو، کانکس و...
    • خدمات انتقال بیمار در مواردی که نیاز به اقدام تکمیل درمانی وجود دارد.
    • هماهنگی با بیمارستان‌های حومه جهت پذیرش بیماران.
  3. برپایی بیمارستان صحرایی برای کارخانه BAT واقع در اشتهارد استان البرز که از سال 1395 آغاز شده و همچنان این قرارداد به صورت مداوم تاکنون ادامه دارد که شامل موارد ذیل می‌شود:
    • پزشک، پرستار، تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی مورد نیاز شامل دارو، کانکس و...
    • خدمات انتقال بیمار در مواردی که نیاز به اقدام تکمیل درمانی وجود دارد.
    • هماهنگی با بیمارستان‌های حومه جهت پذیرش بیماران.
  4. تأمین کادر درمان شامل پزشک، پرستار و سایر نیروهای درخواست شده جهت شرکت TOTAL فرانسه درسال‌های 1379 لغایت 1384 در جزیره خارک.
  5. تأمین کادر درمان شامل پزشک، پرستار و سایر نیروهای درخواست شده جهت شرکت HUONDAI در سال‌های 1380 لغایت 1384 در عسلویه.
  6. تأمین کادر درمان شامل پزشک، پرستار و سایر نیروهای درخواست شده جهت ریگ نفتی پارس جنوبی در سال‌های 1379 لغایت 1384 در عسلویه.

همچنین در حیطه خدمات عمومی اهم فعالیت‌های مرکز را اینگونه بر می‌شمرد:

  1. انتقال پزشکی بیماران( بیماران معمولی یا نیازمند خدمات درمانی ویژه CCU و ICU )در سطح شهر تهران و از سایر نقاط کشور به تهران و بالعکس با دسترسی شبانه روزی.
  2. بیمارستان خانگی.
  3. پرستاری در منزل.
  4. نمونه‌گیری و آزمایشگاه.
  5. خدمات استقرار و حمایت شامل:
    • بیمارستان‌ها.
    • همایش و مسابقات.
    • ارگان‌ها و کارخانجات.
    • برگزاری کمپ‌های آموزشی و غربالگری.
    • حمایت از تیم‌های ورزشی، تفریحی و گردشگری.
  6. خدمات واکسیناسیون شرکت‌ها، کارخانجات، سفارت‌ها و ...
  7. خدمات آموزش شامل:
    • کمک‌های اولیه( First Aid- Basic Life Support )
    • امداد و نجات.

ساعتی گپ زدیم و در آخر صحبت از زلزله کرمانشاه شد که بچه‌های واحد ( آقایان کریمخانی و رمضانی)، به صورت خودجوش و البته از سرِ انجام وظیفه راهی منطقه قصرشیرین و سر پل ذهاب شدند و تا آنجا که در توان داشتند بی مزد و منت به یاری آسیب دیدگان شتافتند. شاید این حادثه تلخ و این زخمِ باز، با حضور و یاری بخشی آحاد مردم اندکی التیام یابد. حرف‌های ما به پایان رسید و من با یاد این شعر حافظ از درگاه بیرون می‌روم:

توانگرا دل درویش خود به دست آور
كه مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشته‌اند به زر
كه جز نكویی اهل كرم نخواهد ماند

بخش پاراکلینیک طرح خانواده

با سلام

من از سال 1388 در واحد عملیات شرکت کمک رسان ایران مشغول به کار بوده‌ام، در این 8 سال به همراه تیم کارشناسان عملیات در طرح‌های مختلف خدماتی در کنار اعضاء محترم این شرکت بوده‌ و هم اکنون به همراه دیگر همکاران بخشِ پاراکلینیکِ طرحِ خانواده، آماده خدمت به مراجعه‌کنندگان عزیز می‌باشم.

ما در این بخش بررسی مدارک و پرداخت هزینه‌های درمانی شما عزیزان را به عهده داریم و نهایت تلاش خود را در جهت رضایتمندی اعضاء شکیبای شرکت کمک رسان ایران به کار می-گیریم.

این واحد ضمن اینکه روزانه ده‌ها معرفی نامه جهت مراکز درمانی طرف قرارداد صادر می‌کند، بیش از صدها پرونده‌ی شما بزرگواران را به صورت نقدی پرداخت می‌نماید.

خوشحالیم از اینکه با حضور شما همراهان ارجمند، خانواده بزرگ کمک رسان ایران را تشکیل داده‌ایم.

در پایان فرا رسیدن سال نو و بهاری تازه را به تک تک شما عزیزان تبریک می‌گویم.با امید بهترین‌ها.

بخش عملیات گروهی کمک رسان

با سلام و درود

من از سال 1390 در واحد عملیات گروهی شرکت کمک رسان ایران شروع به کار نموده‌ام. بخش عملیات گروهی، شامل دو بخش صندوق درمان و درمان گروهی می‌باشد.در حال حاضر چندین هزار نفر که از طریق شرکت‌ها یا ارگان‌ها، از خدمات شرکت کمک رسان ایران بهره‌مند می‌شوند.

با توجه به گسترده‌تر شدن خدمات و تنوع پوشش‌های درمانی در سالیان اخیر، شرکت به منظور جلوگیری از ایجاد خلل و تأخیر در انجام تعهداتش اقدام به جذب نیروی انسانی بیشتر کرده است، که همین امر باعث سرعت بخشیدن به پاسخگویی و ارائه خدمات با کیفیت مطلوب به مراجعه‌کنندگان گرامی شده است.

فعالیت این واحد مشتمل بر پاسخ‌دهی تلفنی به اعضاء، دریافت مدارک از ارباب رجوع، کارشناسی پرونده‌های درمانی، ارسال معرفی‌نامه به مراکز طرف قرارداد و همچنین تسویه حساب پس از انجام محاسبات می‌باشد که این امور در روزهای کاری و در زمان اداری معمول صورت می‌گیرد.همچنین این واحد پس از اتمام ساعت اداری و در ایام تعطیل به طور شبانه روزی آماده ارائه خدمات به اعضاء گرامی است، ( لازم به توضیح است که در ساعات غیر اداری ارباب رجوع به صورت حضوری پذیرفته نمی-شود) که این کار بوسیله همکاران مربوط به شیفت غیر اداری در قالب ارسال معرفی نامه به مراکز درمانی مربوطه انجام می‌شود.

با توجه به رویکرد و سیاست شرکت مبنی بر سرعت بخشیدن در ارائه خدمات، دقت در کارشناسی و رضایتمندیِ اعضاء محترم، تمامی همکاران این بخش با آگاهی به این اصل مشغول به کار و خدمت رسانی هستند.

در خاتمه لازم میدانم که سال نو را به کلیه همراهان شرکت کمک رسان ایران تبریک عرض نموده و سالی سرشار از سلامتی برای همگان آرزومندم.

تصاویر همکاران

گالری تصاویر همکاران کمک رسان ایران به مناسبت نوروز 97

تماس با ما

info@iranassistance.com

شرکت کمک رسان ایران شرکتی خدماتی و ثبت شده به شماره 91891 مورخ 71/5/21 است. این شرکت با توجه به علاقه ایرانیان به خدمات کمک رسانی، با طراحی و عرضه پوشش های خاص جامعه ایرانی و اخذ موافقت بیمه مرکزی ایران در ارتباط با برخی از شرکت های بیمه ایرانی اقدام به ارائه خدمات گوناگون به جامعه خود نمود و این فعالیت تا امروز ادامه دارد.

درباره کمک رسان

شرکت کمک رسان ایران شرکتی خدماتی و ثبت شده به شماره 91891 مورخ 71/5/21 است. این شرکت با توجه به علاقه ایرانیان به خدمات کمک رسانی، با طراحی و عرضه پوشش های خاص جامعه ایرانی و اخذ موافقت بیمه مرکزی ایران در ارتباط با برخی از شرکت های بیمه ایرانی اقدام به... ادامه

اعضای کمک رسان

بیش از چهارصد شرکت در قالب طرح‌های درمان گروهی و دندانپزشکی گروهی، در کنار چندین هزار خانواده، از خدمات کمک رسان ایران استفاده می‌نمایند.

نکته روز